HOME
PORTFOLIO
OVER MIJ
CONTACT

Goede vormgeving versterkt de communicatieve kracht van een boodschap. Iedere afzonderlijke opdracht is uniek en vraagt dan ook om een eigen benadering.
Bij het ontwikkelen van het concept is de opdrachtgever nauw betrokken. Ik luister, stel vragen en denk mee. Ik verdiep me in de opdracht en stel de ontvanger/gebruiker centraal. Binnen de kaders van het concept kom ik tot originele, passende ontwerpen.


OVER MIJ

Ik ga graag op zoek naar originele bindwijzen, interessante papiersoorten, fantastisch gelaserde producten en ingewikkelde vouwtechnieken. Ben opzoek naar nieuwe mogelijkheden om iedere opdracht iets bijzonders mee te geven.


MET WIE

Regelmatig en met veel plezier, werk ik samen met Schrijfwaer, een bureau voor tekst, redactie en communicatie. Onze samenwerking geeft ons de mogelijkheid om uitdagende, complexere opdrachten aan te gaan. Het leverde al veel originele resultaten op en zeer enthousiaste klanten.
Voor het realiseren van mijn ontwerpen van websites werk ik samen met flexibele en zeer betrokken bedrijven. Sitewise en Gloedonline kunnen mijn ontwerpen met hun techniek goed vertalen tot sites met een optimale gebruikservaring.
Daarnaast kan ik, waar nodig, een beroep doen op mijn uitgebreide netwerk van fotografen, programmeurs, drukkers en illustratoren.


VOOR WIE

Ik werk o.a. voor: DuSRA; Leids Universitair Medisch Centrum; Schrijfwaer; ATB accountants & belastingadviseurs; Zorggroep Maas en Waal; Bibliotheek Barneveld; VVTT; To Interface; Luciver; Irene Faber; Renske Dijkstra; Administratiekantoor Rengers; DeTafeltennistrainer.nl; Bier &cO; Y Fair Productions; Protask; Marketingdrones; Deltatrainingen; obs De Peppel; Le Vieux Jean Vins; Nathalie Paulussen | coach, spreker, schrijver; Restaurant Le Vieux Jean; Elke Dag... Lekker!; MHCB; Bed & Breakfast Appeltern; Theetuin Appeltern; Prince Trucks; Contact Film; Martens Fysiotherapie; Schisisonderzoek/Radboudumc; Marthe Zink.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers (BNO)


PRIVACY STATEMENT

LRGO houdt zich aan de eisen van de privacywetgeving die per 25 mei 2018 geldig wordt in de EU. Zij is beschreven in de 'General Data Protection Regulation' https://en.wikipedia.org/wiki/General_Data_Protection_Regulation. In het nederlands de 'Algemene verordering gegevensbescherming' (AVG).

COOKIESTATEMENT
LRGO maakt geen gebruik van cookies.

GEGEVENS
Alleen de noodzakelijke gegevens zoals Naam, Adres, Woonplaats, Telefoonnummer en email adres van klanten van LRGO worden opgenomen in de administratie. LRGO gebruikt de gegevens alleen wat wettelijk noodzakelijk is voor de bedrijfsvoering. Daarnaast kan LRGO uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

BEVEILIGING
LRGO neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en heeft passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

CONTENT VAN DERDE PARTIJEN
De website LRGO bevat geen content van derde partijen, zoals widgets, plug-ins of embedded content.

VRAGEN?
Voor vragen betreffende deze 'Privacy Statement' kunt u een email sturen naar ontwerp@lindarieken.nl.

LRGO behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig het privacy statement voor een update van LRGO.

© Linda Rieken Grafisch Ontwerp (LRGO)

©2014
linda rieken
grafisch ontwerp


Trajanussingel 35 | 6642 AS Beuningen | ontwerp@lindarieken.nl